Roodkapje geneukt door Geile Wolf

Rollenspel als Roodkapje en de Geile Wolf

Ik kleedde me om in het pakje van Roodkapje en wachtte tot hij kwam opdagen, maar kreeg in plaats daarvan een appje waarin stond dat zijn auto kapot was gegaan en dat hij op me stond te wachten. Ik wist dat hij waarschijnlijk gewoon weinig benzine had gehad en geen tijd wilde verspillen om me op te halen en dan terug te gaan naar het halloweenfeest.

Ik belde mijn vriendin Linda, en vroeg haar me op te halen op weg naar het feest. Ongeveer 30 minuten laten stond Linda voor de deur om naar het feest te gaan.

Van cosplay rollenspel naar swingersfeest

Inmiddels aangekomen op het halloweenfeest, ging Linda wat drinken halen terwijl ik mijn vriend op het feest aan het zoeken was. Ik was al behoorlijk boos op hem, en was op mijn laatste zenuwen, dus toen ik hem zag, met zijn masker af, het maken van met een andere vrouw, verloor ik het.

Ik stond op het punt om naar hem toe te gaan en hem een oplawaai te geven, maar toen zag ik iets en dook er een geil idee in mij op. In de andere kamer, was een andere man, gekleed in hetzelfde wolvenkostuum als mijn huidige vriend.

Roodkapje wordt geneukt door de Geile wolf

Nu ging ik naar een universiteit aan de andere kant van de stad, maar dit feestje werd georganiseerd door mijn ex-vriendje, en de meeste mensen zouden me alleen maar herkennen als zijn vriendin; dus ik besloot dat ik bereid was om mezelf in verlegenheid te brengen om hem in verlegenheid te brengen.

Ik liep naar die andere man toe en zei: “Ik wil dat je me neukt, hier en nu. En laat het kostuum aan.”

Ik denk dat deze kerel geen probleem had om in het openbaar te neuken, want hij reikte naar beneden en ritste zijn wolven-kostuum open.

“Ga je gang, en trek mijn lul er uit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *