Swingtime

Het was weer eens zo’n avond waarbij alle remmen los zouden gaan bij Xandra. Onze 42- jarige Milf had een heftige periode achter de rug met veel afspraken en deadlines. Vaak als de spanning bij haar het hoogtepunt voorbij is stort zij zich in de wereld van de seks en de porno om alle stress in één keer uit het lijf te laten vloeien.

Bij thuiskomst was zij direct naar de koelkast gelopen om een flinke fles wodka voor zichzelf in te schenken, alvorens zij zich in een lekker warm bad had ondergedompeld. Al gauw kreeg Xandra die ongeremde geilheid over zich heen en begon lekker met zichzelf te spelen, maar moest dit even onderbreken om een nieuw speeltje uit te proberen. Normaal is de geile Milf gek op twee vingers in haar nauwe kontgaatje, wanneer zij gaat klaarkomen. Echter was een paar dagen hiervoor de postbode gekomen met een prachtig formaat buttplug, die zij onlangs online besteld had. Nadat de Buttplug geplaatst was kon zij het eerste klusje afmaken, wetende dat er nog diverse orgasmes zouden komen op deze avond vol Sodom en Gomorra.

Spelen met sextoys

Eenmaal bekomen van het eerste orgasme was Xandra in badjas op haar witte leren bankstel loungebank gaan zitten en direct één van haar favoriete Pornkanalen opgezet. Met al dat geneuk op het grote scherm op de achtergrond had zij ook nog eens naast haar een tablet staan waar zij driftig op naar geile filmpjes aan het zoeken was geslagen. Met de Buttplug nog in haar nauwe kontje begon Xandra al gauw weer met haar nog gevoelige clitoris te spelen. Met diepe halen liet zij twee en daarna zelfs drie vingers in haar meer dan natte spleetje glijden. De heerlijke Milf voelde dat het tijd werd voor wat beter werk en pakte niet alleen haar Magic Wand erbij, maar ook nog eens een flinke dildo die voor de nodige diepte werking moest gaan zorgen.

Een flinke lading glijmiddel was niet eens nodig, want het kutvocht droop al in grote getale uit Xandra’s vagina en met het grootste gemak schoof zij de enorme neplul in haar natte gleuf. Met een vaardige linkerhand liet zij haar rubber vriendje in volle vaart naar binnen en buiten gieren. Haar rechterhand had inmiddels bezit genomen van haar andere genotsknots en met een vaardige hand zette zij de Magic Wand niet alleen aan, maar plantte zij deze ook nog eens in een soepele beweging op de juiste plek.

In minder dan geen tijd had de Milf niet alleen haar hoofd van gelegd, maar had zij ook geen controle meer over het schokken van haar heupen. Daarna volgde een fontein aan squirtvocht die er voor zorgde dat het hoogpolige tapijt onder haar volledig doorweekt was.

Na een minuut of wat was Xandra weer bij de mensen gekomen en hoorde een signaal op haar telefoon. De geile Milf was al enige tijd in contact via de Whatsapp met een Swingersstel om een hitsige avond te beleven. De nood was bij het stel erg hoog, want de tekst van Gregory en Kelly, zoals zij heetten, was nogal dwingend. Op dit moment viel het Swingerstel met de neus in de boter, want Xandra kon nog wel een flinke beurt gebruiken. Zij meldde het tweetal dat zij binnen anderhalf uur bij hen zou zijn en dat zij veel behoefte had om flink onder handen genomen te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *